نصب بارکدخوان
بارکدخوان های کابلی، معمولا یک کابل USB دارند که مستقیماً به کامپیوتر وصل شده و بدون هیچ درایوری توسط رایانه شناخته می شوند و اگر بارکدخوان را به سمت یک بارکد معتبر بگیریم، بارکد مربوطه اسکن شده و وارد رایانه می شود. نکته ای که وجود دارد، این است که به هنگام خواندن بارکد، چه برنامه ای باید در کامپیوتر باز باشد. در واقع، هر برنامه ای در این زمان در کامپیوتر باز باشد و قابلیت استفاده یا نمایش بارکد را داشته باشد، بارکد مربوطه را استفاده خواهد کرد.
برای تست این موضوع و بررسی نحوه کار با بارکدخوان، می توانید، ابتدا یک برنامه مثل وردپد، نوت پد یا ورد را باز کنید، بارکدخوان را به کامپیوتر وصل کنید، آن را به سمت یک بارکد معتبر بگیرید و دکمه بارکدخوان را فشار دهید، خواهید دید که عدد مربوط به بارکد، بر روی صفحه نمایش تایپ می شود (از این روش، برای تست بارکد خوان یا بارکد هم استفاده می کنند).
توجه فرمایید که اگر به جای این برنامه ها، یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی فعال و درحال کار باشد، نرم افزار بارکد مربوطه را دریافت کرده و عملیات مورد نیاز را بر روی آن انجام خواهد داد، مثلاً کالای مربوطه را به فاکتور مشتری اضافه خواهد کرد.
نصب بارکدخوان بیسیم
در بارکدخوان های بی سیم هم ، نیازی به نصب درایور یا برنامه خاصی نیست، فقط به جای کابل، از دانگل سخت افزاری ( وسیله ای شبیه فلش مموری ) استفاده می شود. هر بارکدخوان بی سیم، یک دانگل کوچک دارد که به پورت USB کامپیوتر وصل شده و بارکدخوان راه اندازی می شود. ممکن است در برندهای مختلف، لازم باشد که برای شروع به کار بارکدخوان، کار ساده خاصی انجام دهیم که معمولاً در دفترچه راهنمای بارکدخوان دوبعدی مربوطه نوشته شده است.
مثلاً برای راه اندازی بارکدخوان دوبعدی بیسیم اسکیپر، مدل چلنجر، در صورتی که به طور پیشفرض دانگل و بارکدخوان همدیگر را نشناسند، لازم هست که کدهای جفت شدن بارکدخوان و دانگل از دفترچه راهنما قرائت شده و سپس دانگل را یک بار از پورت USB خارج کرده و دوباره جا بزنید ( توجه داشته باشید که این عدم شناسایی دانگل توسط بارکدخوان به ندرت و تحت شرایط خاصی اتفاق می افتد و معمولا در مرتبه اول براحتی همدیگر را شناسایی خواهند کرد ) .
راه اندازی سیستم کامل بارکدخوان (اتوماسیون فروش)
برای راه اندازی اتوماسیون فروش در یک فروشگاه، ما به اجزای مختلفی نیاز داریم؛ یک کامپیوتر یا صندوق فروشگاهی، دستگاه بارکدخوان، فیش پرینتر و نرم افزار فروشگاهی. مهم ترین بخش مربوطه که مراحل نصب و تعاریف اولیه آن، نسبتاً مفصل تر می باشد، نرم افزار فروشگاهی می باشد که توسط شرکت های مربوطه مثل شرکت ما، ارائه می شود و معمولاً عمده کارهای اولیه آن یا توسط خود شرکت اجرا می گردد و یا راهنمایی ها و مشاوره های لازم ارائه می گردد. در صورتی که بقیه تجهیزات هم از همان شرکت خریداری گردد، شما دردسر بسیار کمتری برای راه اندازی سیستم بارکدخوان خواهید داشت.
در فروشگاه های زنجیره ای و هایپرمارکت ها، از کیوسک فروشگاهی هم در کنار صندوق های فروشگاهی ممکن است استفاده شود. کیوسک های فروشگاهی، همان صندوق های فروشگاهی هستند که حالت ایستاده دارند و مشتریان می توانند خودشان، کالاها را از طریق بارکدخوان کیوسک، به سیستم معرفی کرده، فاکتور را دریافت و وجه آن را از طریق کارتخوان متصل به کیوسک پرداخت کنند. این مورد، برای مشتریانی که تعداد کالاهای خریداری شده شان، کم می باشد، بسیار مناسب هست.
برای دریافت اطلاعات کامل تر در خصوص اجزای مذکور و راه اندازی سیستم کامل بارکدخوان به مقاله سیستم کامل بارکدخوان فروشگاهی مراجعه کنید.
آیا این نوشته برای شما مفید بود ؟
برای امتیازدهی روی ستاره ها کلیک کنید .
میانگین : 5 / 5. تعداد رای : 5